Специалисти от НОИ и УМБАЛ Бургас отговарят на въпросите на бургаските мами

Posted on Posted in Новини

Специалисти от Национално осигурителния институт и УМБАЛ Бургас ще отговорят на всички въпроси, интересуващи мамите на Бургас, свързани с майчинството от медицинска и административна гледна точка на старта на новото училище за бременни и родители „Мама знае най-добре“.

Д-р Антонио Душепеев  – завеждащ родилното отделени на УМБАЛ Бургас и Николина Козарова – началник – сектор „Майчинство и болнични“ към НОИ ще бъдат първите от поредицата специалисти, с които организаторите планират да срещнат бъдещите и настоящи родители на територията на бургаска област.

Първият блок от лекции ще бъде разделен на два модула, включващи най-често задаваните въпроси по социалните форуми и групи, като по-този начин от екипа на училището се надяват да бъдат максимално полезни на бургаските семейства,  а именно:

„Женската консултация. Важни изследвания по време на бременността – превенция и скрининг. „

„Финансови помощи и обезщетения правата на майките и бременните жени. Какво, къде и как.“

Специално за всички присъстващи организаторите са подготвили томбола с награди – книгата „Ръководство за недоспали родители“ от Трейси Хог и бебешки сет за новородено от MAYORAL, предоставен от магазин за детска мода Kidz.

Освен това записалите се предварително ще получат комплект мострени материали със специализирана козметика за бременни и бебета осигурени от УМБАЛ Бургас.

Първите лекции ще се състоят на 4 март (събота) от 11:00 часа в Бистро Рома в Триа Сити Център. Входът е свободен. Записването става с предварителна регистрация на адрес mamaznae@adaptive.bg или на телефони: 0894406234 и 0883100044.

Повече информация за Училището за бременни и родители „Мама знае най-добре“ може да прочетете тук.

Основни партньори на Училище за бременни и родители „Мама знае най-добре“ са Верига магазини ТЕМА и Триа Сити Център.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *